Etusivu
Hallitus
Jäsenille
Tapahtumat
JOKERA Cup
Linkit


Webmaster © Aino
VALMENNUSTUKI

Seuran hallitus on tehnyt päätöksen tukea jäsenistöänsä tänä vuonna myös erillisen valmennustuen avulla.
Valmennustuki on enimmillään 150€/ratsastaja/vuosi. Tuen saamisen edellytys on seuran talkootoimintaan osallistuminen: vähintään 10 pistettä (tuki max 50€), seuraava porras on 15 (max 100€) ja täyden tuen (max 150€) saa 20 pisteellä. Perheenjäsenet voivat tienata toimihenkilöpisteitä myös toisilleen, jolloin talkoovelvoite on mahdollista suorittaa ihan muutamissa kisoissa porukalla. Tukea maksetaan kuitteja vastaan.

Tuki on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille sukupuoleen ja taitoon katsomatta. Tuki koskee kuitenkin nimenomaisesti valmentautumista ja näin ollen sitä ei voi käyttää normaalien ratsastustuntien yhteydessä.LUENTOTUKI

Seuran hallitus on päättänyt tukea jäseniänsä myös ns. luentotuen avulla.
Kaikille avoimia luentoja, demonstraatioita ym. tilaisuuksia järjestetään varsinkin Uudellamaalla suhteellisen usein. Luentotuki on enimmillään 40€/jäsen vuodessa.
Tuen saamisen edellytys on seuran talkootoimintaan osallistuminen vähintään 5 talkoopisteen edestä.

Eli: Seuran jäsenet voivat osallistua haluamilleen (hevosiin ja ratsastukseen liittyviin) luennoille ja toimittaa kuitin hallitukselle, tuet maksetaan joulukuussa. Seuran sivuilla ilmoitetaan meille tietoon tulleista luennoista.KILPAILUTUKI

JOKERAN hallitus on päättänyt tukea seuraa edustavia ratsukoita. Tuki perustuu kuittia vastaan maksettavaan korvaukseen kilpailuiden lähtömaksuista. Tuki haetaan 30.11. mennessä ja jaetaan hallituksen päätöksellä (oikeus muutoksiin pidätetään) joulukuussa.
Kilpailutukia myönnetään JOKERAn jäsenille kuitteja vastaan enintään 150 €/vuosi.
Tuen saamisen edellytykset:
- ratsastaja toimittaa kuitin maksetusta lähtömaksusta
- ratsastaja toimittaa tuloksen kilpailusta
- ratsukko on saanut tuloksen kilpailusta (ei siis hylättyä suoritusta)
- ratsastaja täyttää talkoovelvoitteen.

Talkoovelvoite täyttyy kun toimihenkilöpisteitä on kertynyt vähintään 10 (tuki max 50€), seuraava porras on 15 (max 100€) ja täyden tuen (max 150€) saa 20 pisteellä. Perheenjäsenet voivat tienata toimihenkilöpisteitä myös toisilleen, jolloin talkoovelvoite on mahdollista suorittaa ihan muutamissa kisoissa porukalla.
Toimihenkilöpisteitä voi jokusen tienata tuomalla palkinnoiksi käyvää tavaraa tai leipomalla jotain buffamyyntiin. (Kunhan niistä ilmoitetaan ennakkoon, jotta pystytään arvioimaan annettava pistemäärä. Yleensä kyse muutamista pisteistä. Kuitenkin suhteessa määrään/arvoon.)
Kilpailutukea maksetaan PELKÄSTÄÄN ilmoittautumis- ja lähtömaksuista ja SRL-maksusta. Ei siis karsina-, sähköpaikka- yms maksuista, eikä jälki-ilmoittautumismaksuista.

Tuki ei koske JOKERAn järjestämiä kilpailuita, koska niissä seuran jäsenet saavat suoraan alennuksen osallistumismaksusta.
- SM ym. mestaruuskilpailut: Hevoshullu powercup-kilpailuun, alue- ja suomenmestaruuskilpailuihin osallistuville seura maksaa lähtömaksut kokonaisuudessaan
- kansainväliset kilpailut: hallitus päättää tapauskohtaisesti

D-luvan hinnan saa takaisin saatuaan 2-tason kilpailuissa kolme hyväksyttyä suoritusta. A-luvan hinnasta saa puolet takaisin saatuaan 3-5 tason kilpailuissa kolme hyväksyttyä suoritusta. Kilpailutukea on mahdollisuus saada max 150€/ratsastaja/vuosi (sisältäen luvan ja henk.koht. mestaruusluokat). Tämän lisäksi joukkuekilpailujen osallistumismaksut seura maksaa kokonaisuudessaan.

Siis pähkinänkuoressa:
- ota aina kuitti kansliasta/printtaa kipasta ostoskori (jos kuitti puuttuu, tukea ei voi saada)
- ota tulokset talteen (netistä/muulla tavoin) ja alleviivaa nimesi tuloslistalla
- palauta oheinen tukihakemus kaikkine liitteineen (kuitit ja tulokset) 30.11. mennessä (jos kisaat vielä joulukuussa, laita ne kisat seuraavan vuoden hakemukseen) Pyndelle (Nicola Pitkänen, Torikatu 19 D 98, 05800 Hyvinkää)
- osallistu talkootoimintaan

Mikäli olet halukas edustamaan seuraa joukkuemestaruuksissa, laita viestiä kilpailut@jokelanratsastajat.net.